Advertisement

Göztepe - Beşiktaş - Goztepe Besiktas Maci Ne Zaman Saat Kacta Goztepe Bjk Maci Hangi Gun Besiktas Maci Hangi Tarihte - Hüseyin göçek, esat sancaktar, serkan ok.

Göztepe - Beşiktaş - Goztepe Besiktas Maci Ne Zaman Saat Kacta Goztepe Bjk Maci Hangi Gun Besiktas Maci Hangi Tarihte - Hüseyin göçek, esat sancaktar, serkan ok.. Beşiktaş'ta yasin, stavrum, fevzi ve erman, göztepe'de ise emre doğru, selahattin ve zafer uysal sakatlıkları nedeniyle oynamıyor.göztepe: Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 7. Dakikada borges kaydederken, beşiktaş'ın tek golü 38. Göztepe beşiktaş live score (and video online live stream) starts on 16 may 2021 at 16:00 utc time in süper lig, turkey. Dakikada oğuzhan özyakup'un kullandığı penaltı atışında beto gole izin vermedi.

Göztepe beşiktaş maç özeti ve maçın detayları haberimizde. Beşiktaş, süper lig 'in 11. Göztepe ile beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın gerginlik seviyesi oldukça yüksek başladı. Beşiktaş'ta golleri talisca, ryan babel ve cenk tosun attı. Göztepe beşiktaş live score (and video online live stream) starts on 16 may 2021 at 16:00 utc time in süper lig, turkey.

Besiktas Ikinci Yari Hayata Dondu Devreyi Zirvede Tamamladi Spor Haberleri
Besiktas Ikinci Yari Hayata Dondu Devreyi Zirvede Tamamladi Spor Haberleri from cdn-amk.sozcu.com.tr
Göztepe beşiktaş maçını canlı izlemek ve canlı skor takibini haberimiz üzerinden yapabilirsiniz. 26 ocak 2020 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 16:00. Beşiktaş, süper lig 'in 11. Dakikada burak yılmaz'ın penaltı atışından geldi. Haftanın en çekişmeli mücadelelerinden biri olması beklenen göztepe beşiktaş maçı öncesi sarı kırmızılı ve siyah beyazlı. Haftasında beşiktaş, göztepe'nin konuğu olacak. Beşiktaş'ta golleri talisca, ryan babel ve cenk tosun attı. Öte yandan, incelenecek görüntülerin ardından gözaltı.

Haftasında beşiktaş, göztepe'nin konuğu olacak.

Beşiktaş'tan jeremain lens (sağ 2), bir pozisyonda göztepe'den andre poko (solda) ile mücadele etti. Haftasında beşiktaş, göztepe ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Hafta mücadelesinde beşiktaş, deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi. Dakikada anderson talisca , 47. Öte yandan, incelenecek görüntülerin ardından gözaltı. İzmir i̇l emniyet müdürü, oyuncular ısındığı esnada sahaya girerek tribünde olay çıkardığı iddia edilen taraftarlara gözaltı yaptırdı. Göztepe beşiktaş spor toto süper lig'in 11. Dakikada ryan babel , 53. Hafta kapanış maçında karşı karşıya geldi. Göztepe ile beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın gerginlik seviyesi oldukça yüksek başladı. Göztepe'ye galibiyeti getiren golleri 25. Dakikada burak yılmaz'ın penaltı atışından geldi. Spor toto süper lig'in 9.

İzmir ekibinin beşiktaş karşısında elde ettiği son süper lig galibiyeti nisan 2002'de gelmiş. Beşiktaş'ta yasin, stavrum, fevzi ve erman, göztepe'de ise emre doğru, selahattin ve zafer uysal sakatlıkları nedeniyle oynamıyor.göztepe: 58 gökhan gönül), vida, ruiz, rıdvan yılmaz, boyd (dk. Göztepe beşiktaş live score (and video online live stream) starts on 16 may 2021 at 16:00 utc time in süper lig, turkey. Hafta kapanış maçında karşı karşıya geldi.

Uzighg2lmf Oym
Uzighg2lmf Oym from i.ytimg.com
3 maçtır deplasmanda kazanamayan beşiktaş rakibini yenerek bu sezonki ikinci galibiyetini almak istiyor. Spor toto süper lig'in 9. Beşiktaş'tan jeremain lens (sağ 2), bir pozisyonda göztepe'den andre poko (solda) ile mücadele etti. Göztepe beşiktaş maçı için geri sayım başladı. Halil akbunar ve borges'in golleri ile üç puana ulaşan göztepe karşısında beşiktaş'ın tek golünü burak yılmaz attı. Dakikada oğuzhan özyakup'un kullandığı penaltı atışında beto gole izin vermedi. Beşiktaş, süper lig 'in 11. Göztepe beşiktaş maçını canlı izlemek ve canlı skor takibini haberimiz üzerinden yapabilirsiniz.

Göztepe beşiktaş spor toto süper lig'in 11.

58 gökhan gönül), vida, ruiz, rıdvan yılmaz, boyd (dk. Portekizli file bekçisi spor toto süper lig. Dakikada oğuzhan özyakup'un kullandığı penaltı atışında beto gole izin vermedi. Dakikada borges kaydederken, beşiktaş'ın tek golü 38. 26 ocak 2020 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 16:00. 8' soner aydoğdu'nun ceza sahası dışından şutunu karius kontrol etti. Beşiktaş'ta yasin, stavrum, fevzi ve erman, göztepe'de ise emre doğru, selahattin ve zafer uysal sakatlıkları nedeniyle oynamıyor.göztepe: İzmir i̇l emniyet müdürü, oyuncular ısındığı esnada sahaya girerek tribünde olay çıkardığı iddia edilen taraftarlara gözaltı yaptırdı. 3 maçtır deplasmanda kazanamayan beşiktaş rakibini yenerek bu sezonki ikinci galibiyetini almak istiyor. Göztepe beşiktaş spor toto süper lig'in 11. Beşiktaş'ta golleri talisca, ryan babel ve cenk tosun attı. Göztepe beşiktaş maç özeti ve golleri izle ile ilgili detaylar bu haberde. Beşiktaş, göztepe ile süper lig'de oynadığı son 21 maçın sadece birinde yenildi (11g 9b).

İşte göztepe beşiktaş (gztp bjk) canlı takip. Portekizli file bekçisi spor toto süper lig. Beşiktaş'ta yasin, stavrum, fevzi ve erman, göztepe'de ise emre doğru, selahattin ve zafer uysal sakatlıkları nedeniyle oynamıyor.göztepe: Haftasında beşiktaş, göztepe ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 7.

Mkixohj Gbqamm
Mkixohj Gbqamm from www.kanalben.com
Haftasında beşiktaş, göztepe ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Göztepe beşiktaş live score (and video online live stream) starts on 16 may 2021 at 16:00 utc time in süper lig, turkey. 26 ocak 2020 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 16:00. Dakikada ryan babel , 53. Haftasında beşiktaş, göztepe'nin konuğu olacak. Göztepe beşiktaş spor toto süper lig'in 11. Göztepe beşiktaş maç özeti ve golleri izle ile ilgili detaylar bu haberde. Hafta kapanış maçında karşı karşıya geldi.

Göztepe beşiktaş spor toto süper lig'in 11.

Beşiktaş, göztepe ile süper lig'de oynadığı son 21 maçın sadece birinde yenildi (11g 9b). Portekizli file bekçisi spor toto süper lig. Öte yandan, incelenecek görüntülerin ardından gözaltı. Dakikada anderson talisca , 47. Hüseyin göçek, esat sancaktar, serkan ok. İzmir ekibinin beşiktaş karşısında elde ettiği son süper lig galibiyeti nisan 2002'de gelmiş. 8' soner aydoğdu'nun ceza sahası dışından şutunu karius kontrol etti. 3 maçtır deplasmanda kazanamayan beşiktaş rakibini yenerek bu sezonki ikinci galibiyetini almak istiyor. Dakikada oğuzhan özyakup'un kullandığı penaltı atışında beto gole izin vermedi. İşte göztepe bjk geniş özeti. Beşiktaş'ta yasin, stavrum, fevzi ve erman, göztepe'de ise emre doğru, selahattin ve zafer uysal sakatlıkları nedeniyle oynamıyor.göztepe: Dakikada ryan babel , 53. Hafta kapanış maçında karşı karşıya geldi.

Posting Komentar

0 Komentar